Antalya Riviera

La deg fortrylle! Én ukes luksuskombinasjonsreise til de skjønne strendene på den tyrkiske rivieraen!

Mer enn 320 soldager i året, fine sandstrender og krystallklart vann gjør Tyrkia til en populær ferieregion. Oppdag de unike kulturminnene og den spektakulære naturen som bare den tyrkiske rivieraen kan by på. Besøket ved den verdensberømte kalksteinterrassen i Pamukkale vil bli en helt spesiell opplevelse som du vil huske i lange tider. Gled deg til en eventyrlig Tyrkia-ferie der du kan lære land og folk bedre å kjenne.

 

Dag 1: Ankomst i Antalya

Charterfly fra avreiseflyplass etter eget valg til Antalya med et premium-flyselskap (f.eks. Corendon eller lignende). Du blir møtt på flyplassen av vår skandinavisk- eller engelsktalende reiseleder. Deretter transporteres du til hotellet på Den tyrkiske riviera. Overnatting med frokost i regionen Kemer (2 netter).

Dag 2: Informasjonsmøte og orienteringstur

Etter informasjonssamtalen vår, legger vi ut på en orienteringstur. Reiselederen din gjør deg kjent med regionens historie og geografi. Du får detaljerte opplysninger om den videre reisen. Kan bestilles på stedet om du vil: Valgfri halvdagsturtil Faselis og omegn inkl. lunsj (29,- € per pers.). Rett i nærheten av Kemer ligger Faselis, en gang en av de viktigste handelsbyene på rivieraen. Slendre gjennom ruinene, ta en nærmere titt på kildene og teateret og den store havnen, som var så viktig i antikken. Nyt oppholdet på den kilometerlange finkornede sandstranden. Pust inn den friske luften og nyt stillheten

Dag 3: Kemer—Pamukkale

Kjøreturen går gjennom de vakre Taurusfiellene til det verdensberømte "bomullsslottet" Pamukkale - et navn som får tennene til å løpe i vann på enhver Tyrkia-fan. Bak navnet skjuler det seg et geologisk under i særklasse. Navnet betyr "bomullsfestning" og har sitt utspring i det bomullshvite utseendet. Det varme vannet har strømmet i kaskader fra ett basseng til det neste siden tidenes morgen. I løpet av flere årtusener har det skapt en steinformasjon som tar pusten fra noen og enhver. 1 1988 kom steinformasjonen på UNESCOs verdensarvliste. Sightseeing i ruinene av byen Hierapoli som strekker seg overfor kalksinterterrassene. I kildebadhotellet får du muligheten til å ta et avslappende kildebad. Overnatting med frokost i Denizli/ Pamukkale-regionen (1 natt).

Dag 4: Pamukkale—Tavas—Antalya

Denne dagen går turen først i retning Tavas. Her besøker du en typisk teppelandsby cirka 1200 meter over havet. Du får muligheten til å stifte nærmere bekjentskap med knyttestoler og fargekjeler for en av tyrkfolkets kanskje eldste kunster. Du får demonstrert hvordan ull og silke spinnes, farges og knyttes, og hvordan de verdensberømte tyrkiske teppene lages. De mangemønster- og fargekombinasjonene til de ferdige teppene kommer til å fascinere deg. Samtidig får du et sjeldent innsyn i landsbylivets sosiale liv. Etterpå går turen videre til Den tyrkiske riviera. Overnatting med frokost i Antalyaregionen (1 natt).

Dag 5: Rundtur i Antalya, ruinene av Perge og kjøretur til Belek/Side Etter frokost går dagens tur til de svært godt bevarte ruinene av byen Perge ("De andre dro videre fra Perge ..." - Apg 13,13 / Apg 13,14 / Apg 14,25). Johannes Markus forlot Paulus og Barnabas i Perge. Den antikke byen Perge er en svært betydningsfull by i bibelhistorien. Men den er også en by med viktige arkeologiske funn. Den hellenistiske port, som Paulus i sin tid gikk gjennom for å komme inn i byen, Agora, det romerske badet og søylegangen, med åpent avløpssystem, er noen av høydepunktene. Deretter tar vi en rundtur gjennom denne provinshovedstaden. Antalya kalles Middelhavets perle og er den største byen på Den tyrkiske riviera. En levende og stemningsfull havneby venter deg. Etterpå får du muligheten til å shoppe i en smykke- og skinnbutikk med kompetent personlig veiledning (tollog skattefritt). Overnatting med frokost i Belek/Side-regionen (3 netter).

Dag 6: Ren rekreasjon i det luksuriøse hotellanlegget eller en valgfri utflukt. I dag kan du boltre deg fritt i hotellanlegget eller delta på den valgfrie utflukten til "Cruise på Manavgat-elven inkl. lunsj" (39,- € per pers. , bestilles på stedet). Slapp av på en hyggelig og spennende båttur til munningen av Manavgat-elven og nyt det flotte landskapet. Er du heldig, får du kanskje Øye på de berømte e veskilpaddene!

Dag 7: Gjør hva du vil

I dag kan du nyte dagen i hotellanlegget eller spørre reiselederen om det finnes flere valgfrie utflukter i hotellets omgivelser.

Dag 8: Retur

I dag går bussen tilbake til flyplassen i Antalya, der flyet vender snuten hjemover

Global Travel Insurance

Qualified tour guides

Airport-hotel-airport transfers

Best price guarantee


Tour Program (8 Days)

 • 1

  Dag 1:

  Ankomst i Antalya

 • 2

  Dag 2:

  Informasjonsmøte og orienteringstur

 • 3

  Dag 3:

  Kemer–Pamukkale

 • 4

  Dag 4:

  Pamukkale–Tavas–Antalya

 • 5

  Dag 5:

  Rundtur i Antalya, ruinene av Perge og kjøretur til Belek/Side

 • 6

  Dag 6:

  Ren rekreasjon i det luksuriøse hotellanlegget eller en valgfri utflukt.

 • 7

  Dag 7:

  Gjør hva du vil

 • 8

  Dag 8:

  Retur

 • Charterflyreise med med vår premium flypartner tur–retur Antalya.
 • Transport flyplass–hotell–flyplass.
 • All kjøring moderne turbusser med air condition.
 • Overnatting i dobbeltrom med dusj eller badekar og toalett, air condition og tv.
 • 7 overnattinger i 4- og 5-stjerners hoteller (nasjonal kategori).
 • Rikholdig frokostbuffet.
 • Informasjonsmøte og orienteringstur.
 • Dagstur Kemer–Pamukkale.
 • Dagstur Pamukkale–Tavas–Antalya.
 • Dagstur med rundtur i Antalya.
 • Gratis bruk av Hamam og bastu (på hotell ved Rivieraen)
 • 20% rabatt på wellnessbehandlinger / massager (på hotell ved Rivieraen)
 • Kvalifiserte skandinavisk- eller engelsktalende reiseledere.


 • Enkeltromstillegg 990,- NOK pr.pers. / uke
 • Komfortpakke : 99, - EUR (inkluderer 6 middager, og alle nødvendige inngangsavgifter


Alle utgifter for personlige behov som drikke, telefon, tips, ekstra inngangspenger og måltider, eventuelle drivstoff tillegg, ekstra valgfrie utflukter, private reiseforsikringer. Inngangsbilletter og sightseeing ved de inkluderte severdighetene inngår ikke i prisen.

Dine hoteller

dine komfortable utvalgte mellomklassehoteller i Antalya Riviera.

Kemer Palmet Resort Hotel 5* / www.palmethotel.com

Denizli/Pamukkale Tripolis Hotel 4* / www.tripolishotel.com

Antalya La Boutique Hotel 4* / www.laboutiqueantalya.com

Belek Marıtım pıne beach resort & spa hotel 5* / www.maritim.com.tr